White stucco wraps Getty View Residence by Abramson Architects in Los Angeles
۲۵
آبان

گچ بری سفید رزیدنس Getty View در لس آنجلس

گچ بری سفید رزیدنس Getty View در لس آنجلس

گچ بری سفید رزیدنس Getty View در لس آنجلس توسط معماران آبرامسون طراحی شده. سطوح سفید، چه در داخل و چه در خارج، پس‌زمینه‌ای ایده‌آل برای آثار هنری در این خانه پر نور ایجاد شده توسط شرکت LA Abramson Architects برای یک مشتری خلاق ارائه می‌دهند. گتی ویو رزیدنس در مکانی شیبدار در یک بن بست ساکت در غرب لس آنجلس واقع شده است. همانطور که از نام آن پیداست، خانه ۸۰۰۰ فوت مربعی (۷۴۳ متر مربع) مناظری از موزه گتی سنتر دارد که به خاطر معماری و باغ هایش معروف است.

گچ بری سفید رزیدنس Getty View در لس آنجلس

صاحب خانه هم عکاس و هم طراح داخلی است و شرکت محلی Abramson Architects این اقامتگاه را طراحی کرده است تا ارتباط عمیق او با هنر و محیط ساخته شده را منعکس کند. این ساختمان شامل حجم های مستطیلی است که به شکل L چیده شده اند و در سه سطح روی هم قرار گرفته اند. هر سطح دارای یک درمان نما متفاوت است.

گچ بری سفید رزیدنس Getty View در لس آنجلس

معماران می‌گویند: «بافت‌های مختلف با شکستن توده‌بندی و برجسته‌کردن فرم‌های لایه‌ای به جذابیت معماری می‌افزایند».

پایه، که شامل یک گاراژ است، دارای دیوارهای بتنی تخته ای است که سازه را در دامنه تپه زمین می کند.

گچ بری سفید رزیدنس Getty View در لس آنجلس

سطح میانی دارای قسمت های بزرگ شیشه ای است که با لوورهای آلومینیومی پوشانده شده است. سایه های فلزی برای متعادل کردن شفافیت، حریم خصوصی و بهره وری انرژی در نظر گرفته شده است. معماران گفتند: “طبقه فوقانی یکپارچه با گچ سفید پیچیده شده است و به نظر می رسد که در بالای تخته های فلزی و سفید رنگ در زیر شناور است.” در بالا، تیم از گچ سفید استفاده کرد.

گچ بری سفید رزیدنس Getty View در لس آنجلس

خانه در سطح پایه وارد می شود، جایی که پله ها از روی یک استخر بازتابی عبور می کنند و به درب ورودی می رسند. یک پلکان ساخته شده از چوب و ترازو به طبقه وسط منتهی می شود. این تیم گفت: “در ابتدا برای تغییر درجه شیب دار بین خیابان و طبقه همکف ابداع شد، راه پله به یک نمایشگاه خاص تبدیل شد.”

گچ بری سفید رزیدنس Getty View در لس آنجلس

طبقه میانی شامل منطقه عمومی، یک دفتر، یک سالن ورزشی کوچک و اتاق خدمتکار است. دیوارهای شیشه ای جمع شونده اتصال صافی را به پاسیو سرپوشیده و استخر ارائه می دهند. اتاق ها دارای نور روز کافی، سقف های بلند و دکوراسیون معاصر هستند. سطوح سفید زمینه ایده آلی را برای نمایش آثار هنری فراهم می کند.

فضای سبز در سراسر سطح اصلی گنجانده شده بود.

White stucco wraps Getty View Residence by Abramson Architects in Los Angeles

در نزدیکی پله‌ها، مجسمه‌ای انتزاعی و فلزی اثر هنرمند گای دیل در حیاطی سرسبز به چشم می‌خورد. در اتاق نشیمن، دیوارهای لعاب دار درخت ملالوکا را احاطه کرده اند که از طریق سوراخی در سقف به سمت بالا رشد می کند. این تیم گفت: “این باغ های به ظاهر پراکنده طراحی شده اند تا انتقال از مناطق مشترک به فضاهای صمیمی در جنوب و منطقه مفید به سمت غرب را نرم کنند.”

در طبقه بالای خانه، سوئیت های اتاق خواب در امتداد یک راهرو L شکل قرار گرفته اند. روکش های خاکستری سرد به ایجاد فضایی آرام کمک می کند.

White stucco wraps Getty View Residence by Abramson Architects in Los Angeles

در اتاق خواب اصلی، تیم از کفپوش چوبی، یک شومینه با روکش مرمر، یک کریدنزا شناور و یک وسیله روشنایی توسط تام دیکسون استفاده کردند.