۲۹
آبان

استودیو کم هزینه با استفاده از مواد محلی

استودیو کم هزینه با استفاده از مواد محلی

Sher Maker استودیو کم هزینه با استفاده از مواد محلی را طراحی می کند. استودیوی معماری Sher Maker از مصالح ساختمانی نجات‌یافته و استاندارد برای ساختن فضای کاری خود در چیانگ مای، تایلند استفاده کرد، که آن را در امتداد دو طرف یک حیاط روباز ترتیب داد. Sher Maker تصمیم گرفت فضای استودیویی ایجاد کند که ارزش های خود را به عنوان یک دفتر در مقیاس کوچک که از آزمایش طراحی معماری و ساخت ساختمان ها با استفاده از منابع محلی لذت می برد، تجسم می بخشد.

استودیو کم هزینه با استفاده از مواد محلی

این استودیو که در بخش فضای کاری کوچک جوایز Dezeen 2021 انتخاب شده است، گفت: “Sher Maker یک استودیوی طراحی معماری است که به فرآیند و معنای پشت روش‌شناسی معماری علاقه دارد.”

معماران افزودند: «ما به منشأ شکل‌گیری‌های معماری که به زمینه فناوری و مصالح محلی بستگی دارد علاقه‌مندیم». ما همچنین علاقه مند به طراحی فضایی هستیم که ساختمان را هم از نظر فیزیکی و هم از نظر محیطی تحت تأثیر قرار می دهد.»

استودیو کم هزینه با استفاده از مواد محلی

ساختمان استودیو یک زمین خالی قبلاً در لبه دریاچه ای نزدیک به فرودگاه بین المللی چیانگ مای را اشغال می کند. این سایت در یک جنگل قرار گرفته و با درختان اقاقیا پوشیده شده است که معماران می خواستند تا جایی که ممکن است از آنها محافظت کنند.

این استودیو به دو طبقه تقسیم شده است که دارای دفاتر و امکانات کارگاهی از جمله مناطقی برای آزمایش مواد و ساخت مبلمان است.

استودیو کم هزینه با استفاده از مواد محلی

ساختار ساده ساختمان از چوب قدیمی و قاب‌های فولادی استفاده می‌کند، در حالی که کف آن از آجرهای کوره مجاور، همراه با سنگ‌ریزه ساختمانی برای کمک به کاهش هزینه‌ها ساخته شده است. معماران بیان کردند که کل هزینه این پروژه تقریباً ۱۵۰۰۰ پوند بوده است.

این سازه دو طبقه با سقف فلزی موجدار که تقریباً تا سطح زمین امتداد دارد، پوشیده شده است. ورق فلزی با سوراخ هایی سوراخ می شود که به درختان موجود اجازه می دهد تا از طریق آن به رشد خود ادامه دهند.

استودیو کم هزینه با استفاده از مواد محلی

سقف شیروانی اغراق‌آمیز فضاهای داخلی را پنهان می‌کند و مناظر را به سمت حیاط مرکزی متمرکز می‌کند، که شامل مناطقی با صندلی‌های مشترک و میز پینگ‌پنگ است. یک فضای اداری در یک طرف طبقه همکف با لعاب و درهایی پوشیده شده است که باز می شوند تا نسیم خنک کننده به فضای داخلی برسد. در طرف مقابل حیاط، لبه‌های شیب‌دار محل کارگاه و انباری است.

Sher Maker designs low-cost studio using locally sourced materials

به گفته Sher Maker، طراحی ساختمان در پاسخ به منابع و نیروی کار موجود در هنگام طراحی و ساخت، تکامل یافته است. معماران توضیح دادند: “در طول طراحی و ساخت این ساختمان ما هیچ ایده ای از زبان یا شکل دقیق معماری که در حال شکل گیری بود نداشتیم.”

این ساختمانی بود که با محدودیت‌های فراوان و همچنین پر از دام‌ها ساخته شد، اما زمانی که تکمیل شد و تقریباً یک سال مورد استفاده قرار گرفت، به بخشی واقعی از زندگی روزمره ما تبدیل شد.»