نمای آلومینیومی
۱۴
تیر

فروشگاه عینک مانند جواهرات در پشت نمای آلومینیومی

فروشگاه عینک مانند جواهرات در پشت نمای آلومینیومی

استودیو ادواردز فروشگاه عینک مانند جواهرات در پشت نمای آلومینیومی سوراخ دار را مخفی می کند. مواد صنعتی با رنگ خنک مانند آلومینیوم و بتن در این فروشگاه عینک فروشی در ملبورن استرالیا با سطوح مرمر و قفسه های شفاف پاستلی جفت می شوند. اولین فروشگاه گل سرسبد توسط optometrist Vision Studio که توسط شرکت محلی Studio Edwards طراحی شده است ، در یک مرکز خرید در حومه Glen Waverley این شهر واقع شده است.

فروشگاه عینک مانند جواهرات در پشت نمای آلومینیومی

نیمی از لولاهای نمای آلومینیومی سوراخ دار به ارتفاع ۳.۶ متر برای آشکار کردن آنچه که استودیو به عنوان داخلی “مانند جواهر” توصیف می کند ، با کاشی های مرمری که با بتن خام پوسته موجود تضاد دارد ، باز می شود. در داخل ، استودیو ادواردز تلاش کرد تا فضایی را یادآور یک گالری ایجاد کند ، شامل فضای نمایش کافی برای ۲۰۰ عینک و فضای ذخیره سازی برای ۸۰۰ جفت اضافی در کنار سه اتاق مشاوره با مناطق انتظار و محل کارمندان و فروشگاه.

فروشگاه عینک مانند جواهرات در پشت نمای آلومینیومی

فروشگاه عینک مانند جواهرات در پشت نمای آلومینیومی

برای سازگاری با این عملکردها ، نقشه طبقه به دو منطقه با قسمت ذخیره سازی و نمایشگر در جلو و فضاهای بینایی و مشاوره ای در عقب تقسیم شده است. بن ادواردز ، بنیانگذار استودیو ادواردز گفت: “فضا از طریق پیکربندی طرح زاویه دار با مناطقی که به بیشترین حریم خصوصی در قسمت عقب و نیمه خصوصی نیاز دارند ، محدوده بندی می شود.”

Studio Edwards conceals "jewel-like" eyewear store behind perforated aluminium facade

“یک چالش کار با کانالهای سقفی تهویه مطبوع موجود بود – ما تصمیم گرفتیم آنها را افشا کنیم و در زیبایی شناسی کلی بگنجانیم.” لهجه های رنگی پاستلی به قفسه ها و کابینت هایی که در امتداد دیوارهای دو طرف فروشگاه ویژن استودیو قرار دارند ، اعمال می شوند. پالت مواد ، که استودیو به عنوان “تعادل بین خام و تصفیه شده” توصیف کرد ، مواد صنعتی مانند آلومینیوم و بتن را با سطوح مرمر و قفسه های شفاف مخلوط می کند که به نظر می رسد در هوا معلق است.

Studio Edwards conceals "jewel-like" eyewear store behind perforated aluminium facade