۲۶
تیر

راهروی مارپیچی بتونی در داخل دفتر پورتو

راهروی مارپیچی بتونی در داخل دفتر پورتو

معماران پائولو مرلینی راهروی مارپیچی بتونی در داخل دفتر پورتو ایجاد می کنند. یک راهرو ی مارپیچی بتونی و یک دیوار ذخیره سازی پر از سرامیک های رنگارنگ از ویژگی های برجسته این دفتر برای E-goi و Clavel’s Kitchen است که توسط معماران Paulo Merlini طراحی شده است. این ساختمان سه طبقه مقر اصلی دو شرکت است: Clavel’s Kitchen ، که محتوای دیجیتال برای مارک های بخش مواد غذایی ایجاد می کند و ارائه دهنده بازاریابی از طریق ایمیل E-goi.

راهروی مارپیچی بتونی در داخل دفتر پورتو

معماران پائولو مرلینی محل کار ۲۸۰۰ متر مربع را به گونه ای طراحی کرده اند که کاربردی و انعطاف پذیر باشد ، اما همچنین دارای احساس بازی و خلاقیت است. این استودیو گفت: “یکی از مهمترین موضوعات در طراحی دفتر مرکزی شرکت ایجاد فضایی است که بیانگر فرهنگ سازمانی باشد و با آن سازگار باشد.”

راهروی مارپیچی بتونی در داخل دفتر پورتو

“هر دو E-goi و Clavel’s Kitchen یک نوع مدیریت غیر رسمی را ارائه می دهند ، اگرچه بسیار حرفه ای هستند ، و از ما فضایی را درخواست می کنند که بیانگر آن باشد – فضایی روان ، برابر ، ناهمگن و بی تکلف.” این ساختمان از دو سازه ساخته شده است – یکی پیش از آن و دیگری جدید – که بهم پیوسته اند.

راهروی مارپیچی بتونی در داخل دفتر پورتو

راهروی مارپیچی بتونی در داخل دفتر پورتو

سطح شیب دار بتونی قلب طبیعی فضای داخلی تازه متصل را تشکیل می دهد ، دسترسی بین طبقات را فراهم می کند و در عین حال به عنوان یک محل ملاقات برای کارکنان عمل می کند. میله های باریک و عمودی یک نرده ایجاد می کنند ، در حالی که به شکل مجسمه ای مارپیچ می افزایند.

راهروی مارپیچی بتونی در داخل دفتر پورتو

در بالا یک نورگیر نیز وجود دارد که به شما اجازه می دهد تا نور طبیعی در هر سه طبقه فیلتر شود. دیوار ذخیره سازی رنگارنگ ، واقع در طبقه اول ، زمینه قابل توجهی را برای مارپیچ فراهم می کند. این واحد قفسه بندی بزرگ که از چوب ساخته شده و با پس زمینه شیشه ای شفاف ساخته شده است ، با تجهیزات پخت و پز ، ظروف و ظروف غذاخوری پر شده است که توسط Clavel’s Kitchen برای عکسبرداری استفاده می شود.

راهروی مارپیچی بتونی در داخل دفتر پورتو

این عناصر با رنگ سازماندهی می شوند و یک اثر رنگین کمان ایجاد می کنند. استودیوی عکاسی دقیقاً در جلوی این دیوار ، پشت نمای لعاب دار رو به شمال قرار گرفته است تا بتواند از نور طبیعی با کمترین سایه بهره مند شود.

معماران پائولو مرلینی گفتند این “بهترین نور برای نوع عملکردی است که ارائه می دهد ، زیرا توسط آسمان منعکس می شود ، روشنایی با کنتراست کم ارائه می دهد و در طول روز نسبتاً ثابت می ماند”.

Paulo Merlini Architects creates concrete spiral walkway inside Porto office

از دیگر فضاهای این دفتر می توان به یک اتاق غذاخوری با فضای کافی برای غذا خوردن ۱۰۰ نفر همراه با ترکیبی از اتاق های جلسات رسمی و غیررسمی و غرفه های تماس ویدیویی اشاره کرد. این فضاها توسط مجموعه ای از “جعبه های چوبی” سازماندهی شده اند. بعضی از اینها حجمهای کاملی هستند که شامل کل اتاقها یا غرفه ها هستند ، در حالیکه بعضی دیگر از دیوارهای جدا کننده یا سطح سقف تشکیل شده اند.

یک جعبه شامل سه دهانه به شکل خانه است که دارای میز نشیمن و میزهای تعبیه شده است ، در حالی که جعبه دیگر دارای پرده و صندلی کیسه ایی لوبیاست. این استودیو گفت: “این توزیع این جعبه ها در کل فضا است که تمام پویایی های مکانی را مشخص می کند.”

Paulo Merlini Architects creates concrete spiral walkway inside Porto office

Paulo Merlini Architects creates concrete spiral walkway inside Porto office

Paulo Merlini Architects creates concrete spiral walkway inside Porto office