۲۹
فروردین

دفتر سنت پترزبورگ،با دهلیز زیگزاگ

دفتر سنت پترزبورگ،با دهلیز زیگزاگ

UNStudio دفتر سنت پترزبورگ،با دهلیز زیگزاگ را دو نیم کرده است. شرکت معماری هلندی UNStudio طراحی خود را برای دفتری در سن پترزبورگ روسیه نشان داده است که حاوی دهلیزی است که از طریق ساختمان به صورت مورب بالا می رود. UNStudio ساختمان بزرگ اداری در ساحل سن پترزبورگ مشرف به خلیج فنلاند را برای شرکت نرم افزاری چک JetBrains طراحی کرد. این دفتر در کنار JetBrains’two ساختمانهای موجود ساخته خواهد شد و از دو جلد پله ای تشکیل شده است که توسط یک نمای مشبک متحد شده اند.

ساختمان بزرگ اداری در ساحل سن پترزبورگ

این طرح مشبک از صفحات سرامیکی برجسته ایجاد می شود که هم نور را منعکس می کند و هم فضای داخلی را سایه می زند. این دو حجم توسط یک دیوار شیشه ای زیگزاگ تقسیم می شوند که به طور مورب در کل قسمت مرکزی ساختمان کشیده شده و حاوی یک دهلیز بزرگ چند سطح است ، که در پنج طبقه در بالاترین نقطه خود کشیده شده است.

دفتر سنت پترزبورگ،با دهلیز زیگزاگ

قسمت فوقانی ساختمان از دهلیز امتداد دارد تا فضای داخلی را ایجاد کند. در داخل ، این لابی شامل گیاهان بزرگ ، دیوارهای سبز و گیاهان آویزان شده و به سمت دهلیز باز می شود. دهلیز پله ای در مرکز طراحی قرار دارد و با هدف ایجاد فضاهای کاری انعطاف پذیر و همچنین فضاهایی برای تعامل اجتماعی ، هسته اصلی دفتر را تشکیل می دهد.

دفتر سنت پترزبورگ،با دهلیز زیگزاگ

اتاق های جلسات ، فضاهای مهم ، سالن های نمایش و یک رستوران در امتداد دهلیز سازماندهی می شوند در حالی که پل های پیچ در پیچ در فضای باز گسترش می یابند و قسمت های مختلف طراحی را به هم متصل می کنند. طبقات اداری عمدتا در حجم بالای ساختمان قرار می گیرند و در اطراف فضاهای کاری فردی و تیمی سازماندهی می شوند.

دفتر سنت پترزبورگ،با دهلیز زیگزاگ

بن ون برکل ، بنیانگذار UNStudio ، گفت: “ما توجه زیادی به نحوه جابجایی افراد در ساختمان ها می کنیم.” وی ادامه داد: فضاهای اداری به گونه ای طراحی شده اند که راهروهای خطی ساده منتهی به بن بست ایجاد نمی کنند ، در عوض هر راهرو مسیری دارد که نوعی منظره را به ساختمان وارد می کند.

UNStudio ​bisects St Petersburg office with zigzagging atrium

“این امکان ایجاد می شود که در ساختمان ، جایی که شفافیت زیادی وجود دارد ، همچنین به سمت چشم انداز اطراف پیاده روی های بی پایان انجام دهید.” طرح پلکانی دهلیز از قسمت داخلی به بیرون ساختمان گسترش می یابد و مجموعه ای از تراس ها و حیاط های منحنی ، لبه دار را تشکیل می دهد.

یک حیاط در سطح زمین ، طراحی UNStudio را با ساختمانهای اداری موجود JetBrains متصل می کند ، همچنین فضای گالری دفتر را به عنوان دفتر باغ زمستانی گیاهان در فضای باز به دفتر ارائه می دهد.

UNStudio ​bisects St Petersburg office with zigzagging atrium