۰۸
اردیبهشت

باله های لعاب یافته ، مرکز Rosling سیاتل

باله های لعاب یافته ، مرکز Rosling سیاتل

باله های لعاب یافته ، مرکز Rosling سیاتل را می پوشاند،توسط مشارکت میلر هال. دستگاه های سایه زنی به کاهش تابش خیره کننده در مرکز Rosling کمک می کند ، یک مرکز تحقیقاتی متمرکز بر بهداشت عمومی که توسط شرکت معماری The Miller Hull Partnership برای دانشگاه واشنگتن طراحی شده است. این ساختمان – که به طور رسمی مرکز بهداشت جمعیت Hans Rosling نامیده می شود – در پردیس دانشگاه واشنگتن (UW) در مرکز سیاتل واقع شده است.

مرکز تحقیقاتی متمرکز بر بهداشت عمومی

مرکز تحقیقاتی متمرکز بر بهداشت عمومی

مرکز تحقیقاتی متمرکز بر بهداشت عمومی

این مجموعه هشت طبقه در مکانی با شیب ملایم واقع شده است و ۳۰۰۰۰۰ فوت مربع (۲۷۸۷۰ متر مربع) را شامل می شود. این مرکز بین هسته تاریخی دانشگاه واقع شده است که مربوط به قرن نوزدهم است و یک منطقه نوآوری در حال ظهور است. این مرکز به نام هانس روزلینگ ، پزشک و پروفسور سوئدی نامگذاری شده است که رویکرد داده محور را برای بهبود سلامت انسان ترویج می کند.

باله های لعاب یافته ، مرکز Rosling سیاتل

باله های لعاب یافته ، مرکز Rosling سیاتل

این ساختمان میان رشته ای توسط شرکت محلی Miller Hull Partnership طراحی شده است تا برای کسانی که مسائل مهم جهانی مانند فقر ، دسترسی به مراقبت های بهداشتی ، تغییرات آب و هوایی و Covid-19 را مطالعه می کنند ، در نظر گرفته شود. این پروژه با هدیه ۲۱۰ میلیون دلاری بنیاد بیل و ملیندا گیتس ، همراه با بودجه دانشگاه و قوه مقننه ایالتی ، امکان پذیر شد.

باله های لعاب یافته ، مرکز Rosling سیاتل

باله های لعاب یافته ، مرکز Rosling سیاتل

وی گفت: “این مرکز به عنوان یک مرکز برای اساتید ، محققان و دانشجویان کار می کند تا با شرکای محلی و جهانی همکاری کنند تا برخی از مهمترین چالش های جهان را در سه زمینه اصلی – سلامت انسان ، تاب آوری محیط زیست و برابری اجتماعی و اقتصادی برطرف کنند”. به گفته تیم ، این ساختمان به شکل مستطیل بوده و در سطح زمین تا حدی تراشیده شده است تا یک ایوان بزرگ و راه پله شهری را تشکیل دهد.

بسته به قرار گرفتن در معرض آفتاب و محیط اطراف ، چندین روش درمانی مختلف برای نماها استفاده شد. در ارتفاع غربی ، یک دیوار لعابدار دارای لوورهای شیشه ای است که عمق آنها تقریباً یک متر است.
تیم گفت: “باله های شیشه ای به عمق سه فوت ،سایه ای پویا ایجاد می کنند که از سرنشینان در برابر نور خورشید و تابش خیره کننده محافظت می کند” “اگرچه از نظر جسمی ثابت است ، باله ها به عنوان یک بوم برای تغییر شرایط نور در طول روز عمل می کنند.”

باله های لعاب یافته ، مرکز Rosling سیاتل

باله های لعاب یافته ، مرکز Rosling سیاتل

نمای شرقی که رو به پردیس تاریخی است ، دارای دیوار شیشه ای و باله ها به همراه صفحات بتونی پیش ساخته سفارشی است. دستگاه های سایه انداز در این سمت بیشتر آرام هستند تا به ساختمان کمک کنند تا با همسایگان خود ترکیب شود. علاوه بر این ، از سنگی متناسب با ساختمانهای مجاور برای صفحات بتونی استفاده شد.

روت بالئیکو ، طراحی پروژه در میلر هال ، گفت: “این ساختمان هم بافت آن را تعریف می کند و هم به آن پاسخ می دهد.” “ما به دنبال راه هایی برای ایجاد ساختارهای فیزیکی و اجتماعی سایت و استفاده از این عناصر در ارتباط با شرایط محیطی برای ایجاد ساختمانی بودیم که تا آنجا که ممکن است در جای خود قرار گیرد.”

Glazed fins wrap Seattle’s Rosling Center by Miller Hull Partnership

Glazed fins wrap Seattle’s Rosling Center by Miller Hull Partnership

در داخل ، طرح به منظور انعطاف پذیری و تقویت تعامل در نظر گرفته شده است. سطح زمین کلاس ها و مناطق اجتماعی را در خود جای داده است ، در حالی که سطوح بالاتر شامل فضاهای کاری و مناطق همکاری است. در طبقه همکف ، ورودی های متعدد یا “درب های جلو” ، فضای خوشایندی را ایجاد می کنند و ارتباط بصری فوری با فضاهای عمومی فراهم می کنند.

در سطوح بالاتر ، چهار نوع منطقه کاری ایجاد شده است – دفاتر اشتراکی کوچک برای حداکثر دو نفر ، دفاتر اشتراکی بزرگتر ، ایستگاه های کاری باز و ایستگاه های کاری رها شده. تیم گفت: “مجموعه ای از چهار نوع اداری متناسب با سبک های مختلف کاری است و به عنوان مجموعه ای از محله ها سازمان یافته است ، که مقیاس هر طبقه را می شکند و دسترسی به نور روز ، مناظر و هوای تازه را دموکراتیک می کند.”

Glazed fins wrap Seattle’s Rosling Center by Miller Hull Partnership

Glazed fins wrap Seattle’s Rosling Center by Miller Hull Partnership

این ساختمان دارای تعدادی عنصر پایدار ، از جمله نمای با عملکرد بالا ، پنجره های قابل استفاده ، نور روز کافی ، وسایل کم جریان و سیستم جمع آوری آب باران است. هدف این پروژه دستیابی به گواهینامه LEED Gold از شورای ساختمان سبز ایالات متحده است. طبق گفته این تیم ، مرکز Rosling اولین و بزرگترین پروژه ساخت یکپارچه است که در دانشگاه UW به پایان رسیده است. میلر هول با لیز کراچر لوئیس ، پیمانکار مستقر در ساتل ، روی این پروژه کار کرد.

Glazed fins wrap Seattle’s Rosling Center by Miller Hull Partnership

Glazed fins wrap Seattle’s Rosling Center by Miller Hull Partnership