MVRDV's Depot Boijmans Van Beuningen opens
۱۹
آبان

انبار Boijmans Van Beuningen افتتاح می شود

انبار Boijmans Van Beuningen افتتاح می شود

انبار Boijmans Van Beuningen افتتاح می شود توسط MVRDV و دسترسی عموم را به ۱۵۱۰۰۰ اثر هنری می دهد. ویترین های شیشه ای پر از آثار هنری در مرکز دپو بویمانس وان بونینگن، ساختمان ذخیره سازی هنری طراحی شده توسط MVRDV، که اکنون در روتردام به روی عموم باز است، قرار دارد. این ساختمان که به عنوان «اولین انبار هنر در دسترس عموم در جهان» نامگذاری شده است، کل مجموعه هنری ۱۵۱۰۰۰ قطعه ای موزه همسایه Boijmans Van Beuningen را گرد هم می آورد.

انبار Boijmans Van Beuningen افتتاح می شود

برخلاف بسیاری از انبارهای موزه، این انبار برای عموم آزاد است. این به موزه اجازه می‌دهد تا کل مجموعه خود را نشان دهد، در حالی که بیشتر موزه‌های دیگر فقط می‌توانند حدود ۲۰ درصد یا کمتر را در هر زمان معین ارائه دهند. بازدیدکنندگان می‌توانند انبارهای مختلف ساختمان را که نقاشی‌ها، مجسمه‌ها، مبلمان، سرامیک‌ها و موارد دیگر را به نمایش می‌گذارند، کاوش کنند.

انبار Boijmans Van Beuningen افتتاح می شود

MVRDV به ساختمان شکل کاسه‌ای داد که با شیشه‌های آینه‌ای پوشیده شده است، در حالی که سقف آن باغی پر از درخت است. در داخل، فضاهای ذخیره سازی را با استودیوها و گالری های ترمیم ترکیب می کند. وینی ماس، یکی از بنیانگذاران استودیو، گفت: “به عنوان یک شرکت معماری، مأموریت ما این بود که اجازه دهیم یک تجربه هنری خاص با ساختمانی که شکلی به همان اندازه خاص دارد، همراه شود.”

انبار Boijmans Van Beuningen افتتاح می شود

این انبار که در پارک موزه روتردام واقع شده است، به طور رسمی در روز شنبه ۶ نوامبر، بیش از یک سال از زمان تکمیل ساختمان، افتتاح شد. این ساختمان که برای اولین بار فضای داخلی پر از هنر خود را در معرض دید عموم قرار می دهد، اکنون شامل ۶۳۰۰۰ نقاشی، عکس، فیلم و اشیاء و ۸۸۰۰۰ چاپ و طراحی است.

در قلب فضای داخلی، آتریومی قرار دارد که از طریق حجم ۳۵ متری ساختمان به سمت بالا امتداد دارد. این دهلیز علاوه بر قاب شیشه ای، مملو از ویترین هایی است که توسط طراح Marieke van Diemen ایجاد شده است.

انبار Boijmans Van Beuningen افتتاح می شود

برخی از این موارد کناره‌های فضا را می‌سازند، در حالی که برخی دیگر پل‌هایی را تشکیل می‌دهند که افراد می‌توانند روی آن‌ها و زیر آن راه بروند. همه آنها با اشیاء مختلف از مجموعه موزه پر شده اند و به بازدیدکنندگان تجربه متفاوتی از هنر می دهند. نکات برجسته عبارتند از Untitled (Manhole)، مجسمه ای از هنرمند ایتالیایی Maurizio Cattelan که قبلاً به طور کامل به نمایش گذاشته نشده بود، زیرا این قطعه به گونه ای طراحی شده است که تا حدی در زیر یک طبقه پنهان شود. در اینجا، امکان دیدن همه آن وجود دارد.

فضای داخلی در هفت سطح اصلی سازماندهی شده است که شامل ۲۰ بخش انبار مختلف است. ۱۴ مورد از آنها توسط موزه استفاده می شود، در حالی که شش مورد دیگر توسط مجموعه داران خصوصی اجاره شده است. این مناطق ذخیره سازی به پنج “منطقه آب و هوایی” مختلف تقسیم می شوند که بر اساس نیازهای دما و رطوبت خاص آنها سازماندهی شده اند.

انبار Boijmans Van Beuningen افتتاح می شود

دیوارهای شیشه ای امکان دیدن داخل این مناطق را از دهلیز فراهم می کند و حس پویایی بیشتری به فضای داخلی می بخشد. هنرمند جان کورملینگ لابی ورودی ساختمان را با استفاده از نورهای نئونی و عناصر مجسمه‌سازی برای ایجاد زیبایی‌شناسی با تکنولوژی بالا تجهیز کرده است. درهای ورودی که “مانند ابزاری از فیلم جیمز باند” بلند می شوند، این امر را تقویت می کند.

سطح بالایی دارای یک رستوران و فضای رویداد است که توسط استودیوی طراحی Concrete مستقر در آمستردام طراحی شده است. این به باغ روی پشت بام ساختمان که دارای درختان توس، درختان کاج و چمن است متصل می شود.

MVRDV's Depot Boijmans Van Beuningen opens

ماس گفت: “امیدوارم بازدیدکنندگان به زودی از فضای داخلی، جنگل پشت بام و تجربه تماس مستقیم با هنر بدون واسطه گری لذت ببرند.” “جاه طلبی ما این بود که به پارک موزه ابعاد جدیدی بدهیم و گروه های هدف مختلف – از دانش آموزان مدرسه گرفته تا طرفداران فاینورد – را به روشی نوآورانه با مجموعه Boijmans در تماس قرار دهیم.”

برای اعلام افتتاحیه این ساختمان، هنرمند سوئیسی پیپیلوتی ریست، اینستالیشن سبکی خلق کرده است که در شب به نمای بیرونی جان می بخشد.

MVRDV's Depot Boijmans Van Beuningen opens

این نصب که Wasting Life On You نام دارد، ساختمان و محیط اطراف آن را پر از رنگ می بیند. Depot Boijmans Van Beuningen اولین ساختمان بزرگی نیست که MVRDV در روتردام، جایی که استودیو مستقر است، طراحی کرده است.

در سال ۲۰۱۴، مارکتال روتردام، یک بازار سرپوشیده به شکل یک طاق غول پیکر و پیچیده شده توسط آپارتمان ها را تکمیل کرد. این استودیو – که توسط ماس به همراه Jacob van Rijs و Nathalie de Vries رهبری می شود – اخیراً به دنبال مشکلات مربوط به تپه Marble Arch Mound با پوشش گیاهی خود در لندن در خبرها قرار گرفت.