۰۶
اردیبهشت

افزودن دهلیز غول پیکر و تپه سبز به هتل

افزودن دهلیز غول پیکر و تپه سبز به هتل

افزودن دهلیز غول پیکر و تپه سبز به هتل Shiroiya، توسط  Sou Fujimoto. معماران Sou Fujimoto با حذف طبقه داخلی ساختمان اصلی و اضافه کردن یک تپه چمن دار حاوی کابین ها ، هتلی را در Maebashi ژاپن بازسازی کرده اند. هتل Shiroiya در دهه ۱۹۷۰ در مرکز شهر واقع شده است ، در محل کاروانسرای سابق است که بیش از ۳۰۰ سال میزبان مهمانان بود. به عنوان بخشی از جوان سازی گسترده تر در مرکز شهر مئباشی ، تاجر محلی هیتوشی تاناکا به معماران Sou Fujimoto سفارش داد تا ساختمان چهار طبقه خالی از زمان تعطیل شدن آن در سال ۲۰۰۸ را خالی از سکنه کند.

اتاق نشیمن برای شهر

اتاق نشیمن برای شهر

اتاق نشیمن برای شهر

برای تحقق بخشیدن به چشم انداز تاناکا در ایجاد “اتاق نشیمن برای شهر” ، فوجیموتو با یک اثر هنری تایپوگرافی توسط لارنس وینر ، هنرمند آمریکایی ، نمای را زنده کرد و فضای داخلی را برای ایجاد فضای تأثیرگذار انتخاب کرد. استودیوی فوجیموتو گفت: “ما احساس کردیم که برای تحقق هر پتانسیلی به چیزی شدید احتیاج داریم و در آغاز مراحل طراحی ، تصمیم گرفتیم دیوارها و کف ها را در چهار طبقه برچیده و یک دهلیز عظیم الجثه ایجاد کنیم.”

افزودن دهلیز غول پیکر و تپه سبز به هتل

افزودن دهلیز غول پیکر و تپه سبز به هتل

افزودن دهلیز غول پیکر و تپه سبز به هتل

این ساختمان مرمت شده که امروزه با نام برج میراث فرهنگی شناخته می شود ، شامل فضای پذیرایی ، رستوران و اتاق نشیمن هتل در طبقه همکف است و اتاق های مهمان شامل چهار سوئیت است که توسط طراحان مشهور در طبقات فوقانی ایجاد شده است. یک دهلیز بزرگ توسط تیرهای بتنی عبور داده می شود و با نور طبیعی پر می شود که از طریق نورگیرهایی که به سقف وارد می شوند ، می ریزد. گیاهان و مبلمان در مکانهای مشترک همکف مانند یک پیازا ایجاد می کنند ، در حالی که پرده ها و پله های تمام قد چشم را از طریق سطوح مختلف به سمت بالا می کشانند.

افزودن دهلیز غول پیکر و تپه سبز به هتل

افزودن دهلیز غول پیکر و تپه سبز به هتل

افزودن دهلیز غول پیکر و تپه سبز به هتل

معماران افزودند: “وقتی بازدید کننده ای از پله ها بالا می رود ، تغییرات فضایی ، کشش و کاهش عمق و همپوشانی در همه جهات را درک می کند ، زیرا خطوط دید و بدن آنها در طول مسیر تغییر می کند.” “این تجربه حرکت در یک شهر واقعی را تکرار می کند.”

دهلیز همچنین با تاسیساتی به نام لوله های روشنایی توسط هنرمند آرژانتینی لئاندرو ارلیچ تزئین شده است که از رمان شهرهای نامرئی نویسنده ایتالیایی ایتالو کالوینو الهام گرفته است.

این هنرمند توضیح داد: “یکی از این داستان ها ساختمانی را توصیف می کند که برای چشم نامرئی است اما لوله ها و لوله های الکتریکی آن دیده می شود.” “من این جزئیات معماری را به عنوان رگ موجودات نامرئی تصور کرده ام.

Sou Fujimoto adds giant atrium and green hill to Shiroiya Hotel

 

 

علاوه بر سبک های مختلف اتاق های مهمان ، از فوجیموتو ، ارلیچ و طراحان جاسپر موریسون و میشل دو لوچی خواسته شد که یک اتاق منحصر به فرد برای هتل ایجاد کنند.اتاق فوجیموتو دارای مبلمان با سبزی است که به ظاهر از لوله های داخلی جوانه زده است ، در حالی که اتاق ارلیچ شامل یک جایگزین از آثار هنری Light Pipes است.

Sou Fujimoto adds giant atrium and green hill to Shiroiya Hotel

طراح انگلیسی موریسون اتاقی را ایجاد کرد که با تخته های چوبی پیچیده شده و از جعبه های بسته بندی برای حمل و نقل هنر استفاده شده است. این اتاق یک پنجره بزرگ مشرف به دهلیز دارد که می تواند با کرکره های چوبی بسته شود و فضای کاملاً خصوصی ایجاد کند. اتاق معمار ایتالیایی دی لوچی دارای سطوح ساخته شده از ۲۷۲۵ زونا چوبی است. شکاف های بین زونا به سطوح شفافیت می بخشد که دی لوچی گفت: “مشابه اثرات منافذ پارچه و پرده است.”

Sou Fujimoto adds giant atrium and green hill to Shiroiya Hotel

Sou Fujimoto adds giant atrium and green hill to Shiroiya Hotel

Sou Fujimoto adds giant atrium and green hill to Shiroiya Hotel

یک گذرگاه باز که ورودی اصلی هتل را شامل می شود همچنین به یک برج ارتفاعی به برج میراث فرهنگی منتهی می شود که قبلا تراس بر روی شاخه ای از رودخانه تون بود. این برج با نام برج سبز ، در یک تپه سبز پوشانده شده است که اختلاف ارتفاع یک طبقه بین خیابان ها به جلو و عقب سایت را نفی می کند.

Sou Fujimoto adds giant atrium and green hill to Shiroiya Hotel

معماران گفتند: “ما یک بانک برجسته ایجاد کردیم تا فضای شهری جدیدی ارائه دهد و یک مسیر سه بعدی از مسیر موجود باشد.” “این همچنین یک گسترش فضایی از پیاده رو است و توسط سطوح خمیده احاطه شده است. این بانک با ساختمان اصلی مفهوم مخالفت ها ، مانند جدید / قدیمی ، بیرون / داخل و شهری / معماری همراه است.”

Sou Fujimoto adds giant atrium and green hill to Shiroiya Hotel

Sou Fujimoto adds giant atrium and green hill to Shiroiya Hotel

پل سبز با پله های آجری عبور می کند که دسترسی به کابین های کوچک حاوی سونا فنلاندی و تاسوئو میاجیما را نیز فراهم می کند. اتاقهای مهمان تعبیه شده در تپه دارای بالکنهایی هستند که در شیب قرار دارند و به سرنشینان این امکان را می دهند تا در فضای سبز اطراف غوطه ور شوند. دامنه های سبز همچنین به مفهوم “mebuku” یا “جوانه زدن” اشاره می کنند ، که توسط Tanaka و Maebashi City برای توصیف چشم انداز آنها برای توسعه مجدد شهر در حال انجام است.