university
۲۰
آبان

طراحی یک مرکز دانشجویی مشابه روستا

طراحی یک مرکز دانشجویی مشابه روستا

BIG از مرکز دانشجویی دهکده برای دانشگاه جان هاپکینز رونمایی کرد. شرکت معماری BIG برنده مسابقه ای برای طراحی یک مرکز دانشجویی مشابه روستا برای دانشگاه تحقیقاتی جان هاپکینز در بالتیمور ، مریلند است.BIG در پاسخ به یک مسابقه بین المللی طراحی ، پیشنهاد طراحی دهکده را برای مرکز دانشجویی هاپکینز ارائه داد. طرح برنده ساختمان ۱۵۰،۰۰۰ فوت مربع (۱۳۹۳۵ متر مربع) یک مرکز غیر آکادمیک در پردیس Homewood این مدرسه را که در سال ۱۸۷۶ به عنوان اولین دانشگاه تحقیقاتی آمریکا تأسیس شد ، فراهم می کند.

طراحی یک مرکز دانشجویی مشابه روستا

این مجموعه شامل مجموعه ای از سقف مسطح و حجم های چوبی است که میزبان طیف وسیعی از فعالیت ها مانند استراحت ، هنرهای نمایشی و ناهار خوری است که همه در امتداد یک سایت شیب دار قرار گرفته اند. این موارد همچنین به بیرون باز می شوند تا نمایش BIG را به یک دهکده کامل کنند.

بنیانگذار BIG Barke Ingels گفت: “ما سعی کرده ایم مرکز پردیس را مانند دهکده ای متراکم از انبوه فضاها و غرفه های مختلف برای بیشترین تنوع ممکن در فعالیت ها ، علایق و خرده فرهنگ ها تصور و طراحی کنیم.”

طراحی یک مرکز دانشجویی

طراحی یک مرکز دانشجویی مشابه روستا

این دهکده در تقاطع خیابان ۳۳rd و خیابان چارلز ساخته خواهد شد که از طریق بالتیمور عبور می کند و بین محوطه مدرسه و محله چارلز ویلیج که ۳۵۰۰ دانش آموز در آن زندگی می کنند وجود دارد. با استفاده از این مکان ، در نظر گرفته شده است که یک ارتباط جدید بین مدرسه و شهر اطراف آن ایجاد کرده و به یک مرکز اصلی تبدیل شود.

لئون روست ، شریک BIG ، گفت: “اغلب بزرگترین ایده ها و موفقیت ها دور از میز اتفاق می افتد ، هنگامی که ذهن ها فرصتی برای گشت و گذار ، بازی کردن و ریف کردن با دیگران دارند.”

The Village student centre

The Village

“مرکز جدید دانشجویی هاپکینز به منظور تحریک حواس پرتی های گاه ضروری که زندگی سخت دانشگاهی را تکمیل می کنند ، طراحی شده است – مکانی برای نسل آینده Salks ، Curies و Crick برای باز کردن کشف بزرگ بعدی خود.” حجم آن چوب انبوه بوده و با صفحات فتوولتائیک پوشانده می شود. این انتخاب های طراحی برای کمک به تحقق اهداف دانشگاه برای پایداری انجام شده است.

در حالی که قسمت بیرونی آن تکه تکه است ، داخل آن طرح هایی با طرح باز و انعطاف پذیر برای امکاناتی مانند منابع دانشجویی و خدمات پشتیبانی ، اتاق های استراحت ، یک مرکز رسانه دیجیتال ، یک فضای نمایش با ۲۰۰ نفر برای یک نفر و یک سالن غذاخوری پویا ایجاد می شود.

اینها به فضاهای عمومی عمومی از جمله میدان ورودی در خیابان ۳۳ ، یک بازار مواد غذایی جدید و یک میدان به جنوب و یک مشاع متمرکز بر رویدادها مرتبط خواهند شد. رئیس دانشگاه جان هاپکینز ، رونالد جی دانیلز گفت:”این یک فضای جدید برای ما خواهد بود – فضایی که از نظر علمی متمرکز نباشد ، اما از نظر طراحی کاملاً اجتماعی باشد ، برای همه باز باشد ، مخصوص هیچ کس نباشد ، و دارای فضاهای انعطاف پذیری باشد که دعوت به همکاری می کنند ، جایی که ورزشکاران و بازیگران ، تیم های استپ و اعضای SGA می توانند در کنار هم جمع شوند .”

The Village student centre

به منظور اتصال ساختمان جدید به پردیس موجود ، مسیرهایی با آجر قرمز مانند محوطه دانشگاه در فضای داخلی آن امتداد دارد. مرکز دانشجویی هاپکینز که توسط کمیته مشورتی ویژه ای تشکیل شده بود ، دانشجویان و کارمندان امور دانشجویی مدرسه را در انتخاب شرکت داد. پیشنهاد BIG یکی از چهار لیست نهایی این پروژه بود که توسط بیش از ۱۲۰۰ دانشجو ، استاد ، کارمندان و دانش آموختگان در یک نظر سنجی ارزیابی شد.